Utazz velem! 

                                    Bizonyára sok velem hasonló futballörült átélte már, milyen fantasztikus egy Bajnokok Ligája meccsen a lelátón ülni. Hát igen. Annak idején volt szerencsém átélni néhányszor azt a csodálatos érzést, amit egy nagy és telt házas stadion jelent. Rengeteg stadionban megfordultam, a londoni Wembleytől az argentin River Plate-ig. Leírhatatlan az az érzés, amikor az ember kifut a pályára, és több mint nyolcvanezer ember kiabál. Kiváncsi vagy?                    Utazz velem!                                                                                    

 Miután befejeztem a labdarúgást, újságíróként dolgozom, ám egy pillanatra sem felejtettem el azt a miliőt, amely futballistaként körülvett. Mint szomjazónak a víz, úgy hiányzott a stadionok, máshoz nem hasonlítható hangulata. A lehetőségekhez képest igyekeztem ott lenni a fontosabb helyszíneken. Volt szerencsém élőben látni az olaszországi, a francia világbajnoki döntőket, és több BL összecsapást is. Amikor ott ültem a lelátókon, ismét futballoztam. Együtt lélegeztem a sok ezer emberrel, együtt rúgtam én is egyet azzal a játékossal, aki éppen gólhelyzetbe került. Valami fantasztikus és megismételhetetlen érzés.

Valóban az?

Nem, mert manapság több lehetőség is van arra, hogy ott legyél a világ legfontosabb futballmeccsein. Gyere velem, utazz velem, hogy együtt éljük át a csodát. Aztán majd a meccs után, ha van kedved, egy jó sör mellett kibeszélgethetjük azt, amit láttunk.

 

Na, akkor ne habozz, gyere velem!

 Részletekről tájékoztatót itt találsz:

 

                                                               

               Kattints a nagy képre!                                                                                                        

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                               

 

                                                                                                 

                                    

 

 

 

  


Oldalmenü
Naptár
Diavetítő